Šiandien

Renginys įvykoMuzikiniai rudenys 2023 | Šiauliai

Aprašymas

Šiaulių miesto koncertinė įstaiga „Saulė“ – edukacinio koncertų ciklo „Muzikiniai rudenys“ sumanytoja ir organizatorė. Pirmą kartą šis projektas buvo įgyvendintas 2009 metais ir sėkmingai vykdomas iki pat šiol. Koncerto metu vienoje dalyje su Šiaulių kameriniu orkestru „Camerata Solaris“ pasirodo vietinių muzikos ir meno mokyklų gabiausi mokiniai. Kitoje – profesionalūs instrumentalistai ir solistai kartu su „Camerata Solaris“.
 
Paskutinis ciklo „Muzikiniai rudenys 2023“ koncertas, skirtas profesoriaus SAULIAUS SONDECKIO 95-MEČIUI, vyks Šiaulių kultūros centro Didžiojoje salėje (Aušros al. 31).
 
Dalyvauja:
 
Tereza Silvija Sondeckis (smuikas).
Šiaulių kamerinis orkestras „Camerata Solaris“ (meno vadovas ir dirigentas Vilhelmas Čepinskis).
Šiaulių 1-osios muzikos mokyklos, Šiaulių Dainų muzikos mokyklos, Šiaulių „Juventos“ progimnazijos, Šiaulių „Dagilėlio“ dainavimo mokyklos, Šiaulių Sauliaus Sondeckio menų gimnazijos jaunieji atlikėjai.
 
Diriguoja Vilhelmas Čepinskis.
Koncerto vedėja Raimonda Sližienė.
 
Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad kvietimų į šį nemokamą renginį nebėra! Primename, kad pirmiausia į salę bus įleidžiami kvietimus turintys klausytojai, vėliau laisvas likusias vietas galės užpildyti kvietimų neturintys asmenys.
 
Daugiau informacijos www.saule.lt ir „Camerata Solaris“ – Šiaulių kamerinis orkestras feisbuko paskyroje.
 
Renginio organizatorius – Šiaulių miesto koncertinė įstaiga „Saulė“.
Renginį finansuoja:  Šiaulių miesto savivaldybė, Lietuvos kultūros taryba.
Renginio partneriai: Šiaulių Sauliaus Sondeckio menų gimnazija, Šiaulių „Juventos“ progimnazija, Šiaulių 1-oji muzikos mokykla, Šiaulių Dainų muzikos mokykla, Šiaulių „Dagilėlio“ dainavimo mokykla, Šiaulių kultūros centras.
Informaciniai partneriai: Etaplius, Miesto naujienos.
-------------------------------------------
Mieli lankytojai,
dalyvaudami renginiuose, neprieštaraujate, kad jie gali būti filmuojami ar fotografuojami, o jų nuotraukos viešinamos koncertų salės „Saulė“ internetinėje svetainėje, žiniasklaidoje ar socialiniuose tinkluose.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook