Šiandien

Renginys įvyko"TANGO AISTRA" ARIEL RAMIREZ (ARGENTINA)

Aprašymas

ARIEL RAMIREZ (ARGENTINA) TARPTAUTINIS TANGO KVINTETAS  kartu su EL TANGO CLUB Espacio Cultural šokėjais.
Piazzolla & Tango- Argentinos tango pasaulinės klasikos kūriniai.
Tango yra visos žmonijos kultūros dalis, kurią pasauliui padovanojo Argentina ir Urugvajus, o kompozitorius Astor Piazzolla šiai kultūrai suteikė naują formą, bet išlaikė pirmapradę emocinę įkrovą, subtilumą ir gylį. Tango nesvarbūs socialiniai sluoksniai, rasės, lytys, religijos. Jis turi savo elementarią tiesą – žmogiškumą, aistrą ir meilę.
Tarptautiniu mastu pripažintas bandoneono virtuozas ARIEL RAMIREZ (Argentina), aranžuotojas, choreografas bei šokėjas, pasaulio tango čempionato teisėjų komisijos narys, tango orkestro vadovas grįžta į Lietuvos sceną su nauju projektu Piazzolla & Tango.
Programą Ariel Ramirez atliks su tarptautinės sudėties kvintetu. Tai – išskirtinė profesionalių, tarptautiniu mastu pripažintų, virtuoziškumu ir stilistine įvairove pasižyminčių, talentingų atlikėjų sudėtis.
Tango muziką charakterizuojančio instrumento, BANDONEONO ir kitų tango muzikos instrumentų derinys, kartu su atlikėjų virtuoziškumu sukuria unikalų, išskirtinį ir autentišką tango muzikos skambesį.
Programoje Astor Piazzolla, Argentinos tango pasaulinės klasikos kūriniai kartu su kvapą gniaužiančiais šokėjų pasirodymais nukels į 40-ųjų Buenos Airių pasaulį, gražiausią autentiško tango aukso amžių.
ARIEL RAMIREZ (Argentina) – bandoneonas
Carlosas Garcia Valverde (Meksika) – smuikas
Maciek Posluszny (Lenkija) – gitara
Darekas Samerdakas (Lenkija) – klavišiniai
Marcin Spera (Lenkija) – kontrabosas
Šokio programoje Tango kultūros erdvės EL TANGO CLUB Espacio Cultural šokėjai pristatys specialiai šiai programai paruoštas Argentinos choreografų – DABEL ZANABRIA ir ARIEL RAMIREZ kompozicijas.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook