Bavariškas savaitgalis @ Volfas Engelman Galerija: linkėjimai iš Kaltenbergo

Kuriame naują tradiciją: Bavariją į Kauną atvežame ne tik rudenį, bet ir pavasarį!
Visiems, pasiilgusiems Oktoberfesto atmosferos ir pakiliai vokiškos fiestos Kaune – dviejų dienų renginys mūsų erdvėse: nuo brėcelio, tradicinių bavariškų dešrelių ar kiaulienos karkos iki ypatingų desertų skonių.
Šis „Bavariškas savaitgalis“ – išties išskirtinis: sulauksime ne tik visų mėgstamų patiekalų, bet ir ypatingo putojančio svečio tiesiai iš Kaltenbergo pilies: kartu su šiuo renginiu švęsime jo įkurtuves mūsų bravore! O kur dar litriniai bokalai , sklidini jau pamėgto gėrimo bei Oktoberfestą menantys „Allegretto Band“ muzikiniai akordai!
Patiekalų įkvėpimui – istoriniai receptai tiesiai iš karališkosios šeimos virtuvės.Ko trūksta? Nieko. Tik tavęs ir tavo geros nuotaikos!
- 2025-03-21 laukiame nuo 18 val.;
- 2025-03-22 duris atveriame13 val., pasitinkame su bavariškais pietumis, o nuo 18:00 laukia gyvai atliekama muzika!
Staliukų rezervacija ir kiti klausimai: +370 616 36741, studija@volfasengelman.lt
Renginio meniu:
Užkandžiai:
- Brėcelis su kvietinio alaus ir trijų sūrių užtepėle;
- Sūrių ir mėsyčių užkandis;
- Vokiškų dešrelių asorti;
Karštieji patiekalai:
- Kiaulienos karka, patiekiama su bulvių kukuliais, troškintais raudonaisiais kopūstais ir tamsaus apyniuotojo ‚gravy‘ padažu;
- Veršienos šnicelis su gaiviomis agurkų salotomis ir gruzdintomis bulvytėmis;
- „Bratwurst“ dešrelės su bulvių salotomis;
- Antienos kulšelė, patiekiama su bulvių kukuliais, troškintais raudonaisiais kopūstais ir tamsaus apyniuotojo ‚gravy‘ padažu;
Desertai:
- Obuolys, keptas kvietinio tešloje, patiekiamas su vaniliniu padažu;
- Štrudelis su obuoliais;