Visos dienos

Ekologiško maisto degustacija

Ekologiškas maistas – kaip jam auginama žaliava ir kodėl ekologiški produktai brangesni.

Ekologiškas ir naconalinės kokybės sertifikatas – kuo jie skiriasi?

Biodinaminė žemdirbystė ir šiuo būdu užauginti produktai – „šamanizmu“ apgaubtas ūkininkavimo būdas. Ir tai dar ne visi klausimai, į kuriuos rasite atsakymus šioje degustacinėje popietėje.

Be malonaus pokalbio su lektore, klausimų-atsakymų lietaus, ragausime Lietuvos ūkininkų ekologiškai užaugintų ir pagamintų maisto produktų: įvežtinius savo skoniu pralenkiančius ekologiškus aliejus (5 rūšys); ekologiškus duonos gaminius; Žemaitijos kalvose ekologiškai auginamų galvijų brandintos jautienos gaminius; į biodinaminę žemdirbystę žengiančio ūkio gaminius. O kur dar ekologiški desertai, pagaminti ūkininko įkurtuose ekologiškų skanėstų namuose.

Bilieto kaina 50,- Eur (vaikams iki 12 m. 25,- Eur)

 

Degustaciją ves Laima Pilipavičienė - žurnalistė, TV laidų autorė, turinti ilgametę patirtį rengiant laidas ir publikacijas apie ekologinį žemės ūkį.

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA tel. +370 659 04582

Degustacija vyks susirinkus 10 žmonių.

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/kita/ekologiskas-maistas-maisto-degustacija-456046/

 

 

 

 

09
Vasaris
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
×
Vasaris
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28