Visos dienos

Social dining | Vieno stalo vakarienė. Ingredientas - pienas | Šiauliai

Social dining – tai vieno stalo vakarienė.

Kviečiame Jus į vieno bendro stalo degustacinę vakarienę, kurioje susitinka nauji, dar neatrasti skoniai, jauki restorano aplinka ir dėmesingas aptarnavimas. Šįkart leisimės į kelionę nuo lietuviško kastinio iki prancūziško vištienos troškinio, nes pagrindinis vakarienės akcentas – pienas. Šis kasdienis, bet tuo pačiu itin universalus, ingredientas taps įkvėpimu net keturiems skirtingų skonių patiekalams, kuriuos restorano šefas interpretuos naujai.

Vakaro meniu:
Šefo komplimentas: Bulvinis blynelis su kastiniu ir lašiša
Užkandis: Ajoblanco (Ispaniška šaltoji migdolų sriuba)
Pagrindinis patiekalas: Coq au Vin Blanc (Prancūziškas vištienos troškinys baltame vyne)
Desertas: Panna cotta su šviežiomis uogomisSiūlome rinktis iš skirtingų vyno derinių:


Keturių patiekalų vakarienė su Standart vyno deriniais 50 Eur;
Keturių patiekalų vakarienė su Premium vyno deriniais 70 Eur.

Susitikime!
Liepos 23d. | Restorane „Bleu de Frenkel“, Vilniaus g. 74, Šiauliai
Vakarienės pradžia – 19val.
Vakaro trukmė – 120 min.

19
Liepa
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Liepa
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31