Visos dienos

Tarpukario virtuvė | Ekskursija-degustacija | 05.11

Kviečiame į „Tarpukario virtuvės“ kulinarinę kelionę ♥

Ši ekskursija-degustacija skirta besidomintiems Lietuvos tarpukario virtuve.

Jūsų laukia 1 val. ekskursija po Laikinąją sostinę (Žaliakalnį), po jos - 1,5-2 val. degustacija restorane “Park Avenue” (Perkūno al. 4, Kaunas) ir pasakojimas  apie to laikmečio virtuvę, žymių žmonių mėgstamus patiekalus, aukštuomenės mitybos įpročius, restoranų ir kavinių kasdienybę.

Svečiuosimės pastate - Perkūno al. 4 - tarpukariu buvusioje Vokietijos pasiuntinio rezidencijoje. Tad nenuostabu, kad degustacinis meniu parinktas pagal tai, kuo svečius mėgo vaišinti paskutinis čia rezidavęs pasiuntinys – E. Zechlin. Daug vertingų žinių mums suteikė čia lankęsis pasiuntinio anūkas Thomas.

Ekskursijos pradžia – prie Kauno sporto halės (Perkūno al. Perkūno al. 5). Ekskursijos maršrutas mus vedžios po Žaliakalnio gatveles, kol nuves iki "Park Avenue" (Perkūno al. 4).

Data - 2025 m. gegužės 11 d.

Pradžia: 14 val.

Ekskursijos-degustacijos trukmė: iki 3 val.

Kaina – 50 Eur asmeniui. Į kainą įskaičiuota ekskursijos ir maitinimo kaina.

Degustacijos metu skanausime:

♥ Miško grybų štrudelis su trumų ir pekorino kremu

♥ Natūralus antienos sultinys su Maultasche (koldūnas su kiauliena). Vegetarams - daržovių sultinys.

♥ Jautienos ruladas (vyniotinis) su polenta, „Romanesco“ žiediniais kopūstais ir raudonojo vyno padažu. Vegetarams - keptas sūris su tuo pačiu garnyru.

♥ Desertas „Juodasis miškas“ su šefo gaminamais vyšnių ledais

Degustacijos metu galima papildomai užsisakyti lietuviškų ir vokiškų gėrimų.

Taip pat rekomenduojame
23
Gegužė
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Gegužė
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31